Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Ranger

Alkaen
€ FI - POA

895 kg – 1150 kg

Kantavuus

170 hv/ 213 hv

2.0 Ford EcoBlue

6 vaihdetta

Manuaalivaihteisto

10 vaihdetta

Automaattivaihteisto

Suorituskykyä kaikissa ajo-olosuhteissa


Entistä tyylikkäämpi ja suorituskyisempi

Ford Ranger on Euroopan myydyin lava-auto, jossa on uusia teknologioita enemmän kuin koskaan ennen. Edistykselliset järjestelmät, kuten Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Kaistanpitoavustin ja Parkkitutkat parantavat ajokokemusta ja antavat ajovarmuutta. Mäkilähtöapu, Alamäkihidastin ja Aktiivinen pysäköintiavustin puolestaan lisäävät hallittavuutta ja turvallisuutta.

Turvallisuus

Ford Ranger on kaikkien aikojen ensimmäinen lava-auto, joka on saanut viiden tähden Euro NCAP -turvallisuusluokituksen. Rangerissa on luokkansa paras turvallisuusvarustelu, joka sisältää vakiona kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt, sivuturvatyynyt sekä kuljettajan polviturvatyynyn ja kehittyneen ESC-ajovakauden hallintajärjestelmän.

Korimallit

Alusta-malli on eriomainen valinta korirakennustöiden aihioksi.

Super Cab -ohjaamossa on normaalit etuovet ja kaksi takareunasta saranoitua ”kaapparimallista” takaovea. Näin oviaukko aukeaa leveäksi, jolloin ohjaamon taakse ja etuistuinten takana olevaa säilytystilaa on helpompi käyttää. Super Cab -malleissa ei ole takaistuimia.

Double Cab -ohjaamossa on neljä täysikokoista ovea ja reilut tilat jopa viidelle. Takamatkustamon tilat ovat luokkansa kärkeä. Double Cab -malli on myös mahdollista rekisteröidä alennetun autoveron pakettiautoksi kotimaassa tehtävällä takaistuinten poistotyöllä.

Vaikuttavia ominaisuuksia

Rangerin vetokyky on luokkansa johtavaa tasoa, sillä Rangerilla voi vetää jopa 3500 kg:n perävaunua. Kantavuus on yli 1000 kg ja kahluusyvyyskin on 800 mm. Rangerin jopa 237 mm korkea maavara mahdollistaa liikkumisen vaikeissa olosuhteissa.

Neliveto maaston mukaan

Valittavissa on kolme eri vetotapaa: 4x2 sopii tavalliseen ajoon, 4x4 (High Range) huonoille teille ja maastoon sekä 4x4 (Low Range) poikkeuksellisen haastavaan maastoon. Elektronisen nelivedon kytkennän Shift-On-The-Fly avulla voidaan vaihtaa 4x2 ja 4x4 High Range -tilojen välillä auton ollessa liikkeessä. Järjestelmä toimii yhdessä ESC-ajovakauden hallintajärjestelmän kanssa


Kansainvälinen Pick-Up 2020 -palkinnon voittaja

Emme halua kehua, mutta emme halua olla vaatimattomiakaan tämän voiton suhteen. Kun vaativaan maastoajoon soveltuva suorituskyky yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja erinomaiseen mukavuuteen, tuloksena on mahtava kokonaisuus. Kyseessä on siis Ford Ranger avolava-auto, joka valittiin “International Pick-Up Award winner for 2020” eli Kansainvälinen Pick-up 2020 -kilpailun voittajaksi. Ford Ranger sai tunnustusta useista eri ominaisuuksistaan, kuten voimansiirrosta, kuormatilasta ja turvallisuudesta sekä kuljettajan ja matkustajien ajo- ja matkustusmukavuudesta. Ford Rangerin selvä voitto selittää myös sen, miksi se on Euroopan myydyin pick-up.

Galleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Laatua ja matkustusmukavuutta

  Sisätilojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Uuden FordPass Connect –modeemin ja älypuhelimeen ladattavan FordPass-sovelluksen avulla voi mm. lukita ja avata auton ovet etätoimintona ja käyttää autoa Wi-Fi-yhteyspisteenä jopa kymmenelle laitteelle.

 • Elektroninen nelivedon kytkentä

  Uudessa Ford Rangerissa kujettaja voi vaihtaa hitaan tai nopean nelivedon tai takavedon välillä ajo-olosuhteista riippuen. Kun ajetaan maantiellä, voidaan käyttää takavetoa. Tarvittaessa voidaan vaihtaa ajon aikana nelivetoon maasto-olosuhteiden sitä vaatiessa.

Ominaisuudet Ulkoa
 • Entistä tyylikkäämpi ja suorituskyisempi

  Ford Ranger on Euroopan myydyin lava-auto, jossa on uusia teknologioita enemmän kuin koskaan ennen. Edistykselliset järjestelmät, kuten Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Kaistanpitoavustin ja Parkkitutkat parantavat ajokokemusta ja antavat ajovarmuutta. Mäkilähtöapu, Alamäkihidastin ja Aktiivinen pysäköintiavustin puolestaan lisäävät hallittavuutta ja turvallisuutta.

 • Tehoa, taloudellisuutta ja suorituskykyä

  Uuden Ford Ranger 4WDn 2.0 EcoBlue -dieselmoottori on entistä tehokkaampi sekä polttoainetaloudellisempi. Vaihteistovaihtoehtoina ovat M6-manuaalivaihteisto tai A10-automaattivaihteisto, joka mukautuu ajo-olosuhteiden mukaan. Lisäksi uudet teknologiat lisäävät matkustusmukavuutta sekä parantavat turvallisuutta.

Lisävarusteet
Lisävarusteet

Varaa koeajo
Varaa koeajo

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat